» Reiki voor U

Wat is dit?

Een Reiki-behandeling?

Bij een Reiki-behandeling gaat u zitten op een stoel of liggen op een behandeltafel. U houdt uw kleren aan. De energie kan daar gewoon doorheen. U hoeft niets te doen. Als u iets wilt zeggen is dat goed. Als u niets zegt is dat ook goed. Ik leg mijn handen op uw lichaam of houd ze daar net iets boven net wat voor u het prettigst voelt.

http://cs4b.clearspring.com/u/4994840d292a5067/49cd3839a7ea4191

Na enkele minuten op een plaats geweest te zijn, ga ik naar een andere plaats. De energie stroomt vanzelf naar de plek waar het nodig is maar soms vraagt een plek om speciale aandacht (blokkade). 

 


Wat merkt u bij een Reiki-behandeling?

Meestal is het zo, dat u zich tijdens de behandeling prettig en behaaglijk gaat voelen en alle spanning van u af voelt glijden. Het kan zijn dat u op pijnplekken voelt dat er iets wordt gedaan, vaak verergerd de pijn even.

Het kan echter ook zijn dat verdriet dat u hebt weggeduwd of niet hebt verwerkt naar boven komt. Ook is het mogelijk dat het verdriet waar u mee leeft, eindelijk losgelaten mag worden. Verder kan het gebeuren dat u het warm krijgt, in slaap valt, tintelingen voelt in armen en benen, enzovoorts. Ook kan het zijn dat u zich na afloop heel licht voelt, blij, energiek of juist moe.

Kortom, op allerlei manieren kan er te merken zijn dat de energie in u aan het werk is. Het kan ook zo zijn dat u niets voelt. Hoeveel u voelt of wat u voelt bepaalt echter niet of een behandeling wel of niet zinvol is.

Soms zijn de effecten van een behandeling op een later moment merkbaar. Ook kunnen ze van dien aard zijn dat u er aanvankelijk geen erg in hebt.

Wat u voelt hoeft trouwens niet altijd een lichamelijke gewaarwording te zijn. Het kan ook zijn dat u duidelijker ziet of voelt wat voor stappen u moet zetten in uw leven. U kunt als het ware in uw bewustzijn een stukje opgetild worden waardoor u even vanuit een groter perspectief kunt kijken en voelen. 


 
Hoe lang duurt een Reiki-behandeling?

Een Reiki-behandeling duurt meestal ruim een uur. Daarna blijft u nog even liggen om weer in alle rust in het hier en nu te komen. Er zijn ook korte behandelingen mogelijk, deze duren 20 tot 30 minuten. Deze korte behandelingen zijn meestal zittend.

Ook bij zeer ernstig zieke mensen is de behandelingstijd korter, omdat zij maar weinig energie kunnen opnemen. Teveel in een keer zou een belasting kunnen vormen. Wel is het goed hen wat vaker een behandeling te geven.Wat mag je verwachten van een Reiki-behandeling?

De mensen die wel eens een Reiki-behandeling gehad hebben, ervaren dat in de regel als bijzonder ontspannend en heilzaam. Door de Reiki-energie die zij ontvangen worden ze in diepe ontspanning gebracht en wordt hun zelfgenezend vermogen geactiveerd.

Reiki werkt echter niet om iets te verdringen of weg te duwen. Integendeel: datgene wat verstorend is, zal juist duidelijker in uw bewustzijn komen en vragen om opgelost te worden. U gaat duidelijker zien waar u staat en hoe u ervoor staat.

Door het opruimen van lichamelijke en/of emotionele belemmeringen komt er ruimte vrij, ruimte voor nieuwe perspectieven. En omdat emoties bepalen hoe u handelt en uw handelingen uw ervaringen, kan Reiki uw leven echt veranderen  
[ terug... ]Omhoog


Uw link hier?

  • Mail mij gerust als u uw link of banner met mij wilt uitwisselen! U vindt hem dan hieronder of aan de linkerkant onder linken.

Mijn startpagina:

Body-mind-soul-work

  • Bezoek je ook deze prachtige site even om te kijken wat Lyana allemaal voor je kan betekenen! Body-mind-soul-work

De huisdierendokter

L'Ange Qui Rit

  • Bezoekt u deze webwinkel eens voor een healing met engelenenergie of prachtige helende engelensieraden L'Ange Qui Rit

Energetisch Gezien

Natuurlijk Gezond

Natuurtherapeut

Repairing balance

Startpagina reikimasters


Copyright 2002-2020