» Homeopathie voor dieren

Wat is dit?

Homeopathie voor dieren

Homeopathie voor dieren past heel goed in combinatie met een energetisch dierentherapeut en zijn/haar behandeling. Natuurlijk - natuurlijk! Homeopathie is een vorm van genezen op een natuurlijke manier. Met gebruikmaking van de natuur.


Het verschil tussen reguliere geneeskunde en homeopathie: bij de reguliere geneeskunde pakt men het "probleem", de kwaal aan en in de homeopathie pakt men de kern (de oorzaak) aan. Verder gebruikt men in de reguliere geneeskunde chemische middelen terwijl homeopatische middelen alleen op natuurlijke wijze zijn verkregen.

Soms komt een dierenarts niet achter een oorzaak van een ziekte en schrijft iets voor voor de kwaal/het ongemak van dat moment. Vaak zie je dan helaas een terugkerend patroon van de klachten. Het zou prettig zijn als dierenartsen wat meer met alternatieve genezers zouden willen/kunnen samenwerken.

Een energetisch behandelaar kijkt naar alle omstandigheden. Omgeving, chronisch of ineens opgekomen, medebewoners (mens en dier), omgang, voedsel, karakter, verleden, bij kou of warmte verergeren, kortom alles wordt eerst belicht via een kennismakingsgesprek.

Dan wordt bekeken welke middelen in aanmerking komen bij elke omstandigheid. Daarna wordt bekeken welk middel daarvan weer het dichtst bij al die "omstandigheden" samen komt van het betreffend dier en dan wordt pas het juiste middel gekozen. Je kunt je voorstellen dat dat even tijd en moeite kost maar wel heel specifiek en doeltreffend is voor elk dier afzonderlijk.

Homeopatische middelen kunnen soms ook iets meer tijd vergen om hun werking te tonen. Vaak zie je in het begin even een verergering van de kwaal, waarna de symptomen verbeteren om uiteindelijk helemaal te verdwijnen. Soms is een vervolgbehandeling nodig.

Homeopatie voor dieren is een natuurlijke methode ter ondersteuning van de reguliere geneeskunst of therapieŽn.

[ terug... ]Omhoog


Uw link hier?

  • Mail mij gerust als u uw link of banner met mij wilt uitwisselen! U vindt hem dan hieronder of aan de linkerkant onder linken.

Mijn startpagina:

Body-mind-soul-work

  • Bezoek je ook deze prachtige site even om te kijken wat Lyana allemaal voor je kan betekenen! Body-mind-soul-work

De huisdierendokter

L'Ange Qui Rit

  • Bezoekt u deze webwinkel eens voor een healing met engelenenergie of prachtige helende engelensieraden L'Ange Qui Rit

Energetisch Gezien

Natuurlijk Gezond

Natuurtherapeut

Repairing balance

Startpagina reikimasters


Copyright 2002-2019